6 tips om u te helpen aan de slag te gaan in de auto-industrie

Foto Van Persoon Besturen Van Een Auto Terwijl Het Regent

Als u denkt dat u hebt wat nodig is om een goede en toegewijde medewerker te zijn van uw stad, provincie of land, dan kunnen de volgende 6 tips u helpen om op een professionele manier aan de slag te gaan en wat welverdiende financiën te verdienen:

1) Begrijp de handel – De basismanier om een handel en automobiel fijn te verdienen is de handel en de verschillende methodes te begrijpen. Je moet een diep inzicht hebben in auto’s, hun theorie, werking en onderhoud. Je moet vertrouwd zijn met de middelen om verse en betrouwbare mechanische en elektrische apparatuur te inspecteren en te onderhouden. Om op de hoogte te blijven van steeds vernieuwende nieuwe processen en methodes van autoreparatie, moet je voortdurend bijleren over nieuwe methodes en apparatuur.

2) Leer actief uit te schakelen! – Goede reparatie- en onderhoudspraktijken en chauffeursdiensten vereisen dat u blijft leren op de werkplek. De tijd die je ‘on the job’ doorbrengt met het leren van mechanische en elektrische basisprincipes kan heel goed minstens 4-6 weken, en vaak aanzienlijk langer, ‘on the job’ vervangen. Een basiskennis van mechanische basiskennis en -technieken, gekoppeld aan het vermogen om basistechnieken toe te passen, kan enorm helpen om een bekwame en verantwoordelijke autoreparateur te worden.

3) Zoek en beslis! – Veel autobezitters hebben de verkeerde houding ten opzichte van leren. Zij denken dat ‘ooit’ en ‘nooit’ voldoende zouden zijn voor hun autobehoeften. Dergelijke houdingen plaatsen onrealistische ambities die nooit in hun leven vervuld zullen worden. Stel in plaats daarvan realistische aspiraties en aarzel nooit om uw kennis en vaardigheden te verfijnen naarmate u vooruitgang boekt.

4) Bepaal je doel in het leven – Ik geloof dat er een zeer populaire spreuk is die luidt – Ken het doel van je reis. Uw reis is niet noodzakelijkerwijs uw baan; koop de carrière die bij u past – u bent nietFinancieel werkzaam in uw autoherstelbedrijf als u het niet als zodanig beschouwt!

5) Attente kracht – De basisfilosofie van de auto-industrie is dat klantentevredenheid een belangrijke indicator is voor het succes van een bedrijf. Hoewel er genoeg bedrijven zijn die u een uitzonderlijke service bieden, is succes uiteindelijk in het oog van de toeschouwer en is het vaak heel moeilijk om aan het eind van de dag het verschil te zien. Als klant moet u altijd verzekerd zijn van een eersteklas dienstverlening, indien een dergelijke overeenkomst van bij het begin duidelijk kan worden gespecificeerd.

6) De verwarde verlangens van de klanten – Er zijn zo veel klanten die complexe behoeften en talrijke wensen hebben die voortdurend opnieuw en opnieuw worden bekeken. Het zijn deze nieuwe blikken die potentiële dealers moeten vangen, met behulp van menselijke of mensloze technologie.

Technologieën zoals e-mail, chat, telefoon, videoconferenties, internet point-to-point conferencing zijn allemaal technologieën van onschatbare waarde die dienen om het standpunt van de klant te personaliseren, te verduidelijken, te verfijnen en toe te passen. De mogelijkheid om het standpunt van de klant elektronisch vast te leggen heeft de automobielindustrie getransformeerd en zal ongetwijfeld de toekomst van de industrie vorm geven. Chauffeursdiensten

Automotive Dealership Management (Dealers Scrums)

1. Gebruiksgemak – Hebt u ooit een reparatiefactuur ontvangen die moeilijk te begrijpen was? Bent u in staat om snel de wisselwerking tussen onderdelen, de bestelbon van de onderdelenafdeling te vinden? Misschien kon u de factuur helemaal niet begrijpen? Dit is misschien een beetje te lyrisch, maar een Dealership Technology Resiler kan dit negeren en het toch nog vrij goed doen.

2. FWPA (Frequently Used Form of Payment) – Heeft u ooit een verzoek ontvangen voor een FWPA (flow of payments) formulier? Misschien, niet in staat om uw dealership te voorzien van een elektronische factuur ( Mededeling) formulier. Dit steekt een beetje. FWPA is een elektronisch betalingsformulier, en het maakt de technische aspecten van een bestelbon tussen de leveranciers en de klanten mogelijk.

3. Supply Chain System ( voorloper van FWPA ) – Bent u ooit verplicht geweest om deel te nemen aan een supply chain systeem – om onderdelen of materialen te leveren? Hebt u zich ooit moeten aansluiten bij een toeleveringssysteem en met mensen in haast moeten omgaan? Misschien bent u gevraagd om deel te nemen aan een toeleveringssysteem en bent u niet in staat om met klanten of hun behoeften om te gaan? Dit is zeker een technologisch gebied en door een gerenommeerde SVSP te kiezen, krijgt u toegang tot een potentieel lucratieve markt.

4. Interactie met SUPPLEMENTAAL geleverde onderdelen – Misschien hebt u zich aangesloten bij een Supply Chain System zodat u kunt nagaan of er onderdelen zijn geleverd en deze naar uw locatie kunt krijgen. Misschien werd u SUPPLEMENTAAL aangeboden door een Ondergronds Voertuigbedrijf zodat u een deel van uw voertuiginventaris naar hen kan sturen voor installatie. Misschien werd u SUPPLEMENTAAL aangeboden door een leverancier van uitrustingen die op zoek was naar een doorverwijzing. De wereld is vol mogelijkheden in het geval dat het werkt.

5. Service & Parts – Als je bij een Supply Chain komt, ben je lenig, goed opgeleid en heb je waarschijnlijk vele jaren opleiding achter de rug. Je weet precies met wie je praat.

Related Post