Hoe maak je je auto schoon?

Auto polijsten Den Haag

Uw auto wassen verwijdert geen vuildeeltjes (stof is aanzienlijk gemakkelijker te verwijderen dan vuildeeltjes), maar polijsten wel. Polish is een relatief nieuw product. Het wordt op het voertuig aangebracht en werkt op microschaal om de kleine verontreinigingen van vuil en vastzittend vuil te verwijderen. Het sluit water af, aangezien het in wezen een afdichtmiddel is dat water absorbeert en vasthoudt tussen het product en het oppervlak waarop het wordt aangebracht. Het poetsmiddel komt over het algemeen in twee vormen, nat en droog. Wanneer het op de auto wordt aangebracht, vult het zich op tussen het lakwerk en de autolak. De meeste moderne auto’s hebben paneellijnen en talrijke reliëfsneden die het lakwerk na het aanbrengen smeren. Later wordt dit poetsmiddel vaak gebruikt om het lakwerk af te dichten nadat de restauratie heeft plaatsgevonden.

Een belangrijk ding om te onthouden, als u bijvoorbeeld een auto op iemands oprit ziet staan en de deur is open, betekent dat niet dat een auto klaar is om gepoetst te worden. Controleer de lak op gelijkmatige diepte. Als de randen vreemd op elkaar lijken, dan kan dat betekenen dat de persoon die de auto probeert te polijsten niet geschuurd heeft en gewoon begonnen is met polijsten. Controleer zowel de oneffenheden als de schaduwen. Straks ziet het eindresultaat er niet helemaal goed uit. Niet alleen kan het zich met de lak hebben verbonden, maar ook kan de afwerking aangetast zijn. Dat is niet iets wat u wilt.

Het opbouwen van de afwerking van het voertuig is van vitaal belang. Je moet de hoeveelheid opbouw die plaatsvindt terugbetalen. Elke laag wordt gevormd door een storting van polish, en dan afgewreven. Met een minimum aan inspanning, kan elke auto er prachtig uitzien. Je moet alleen een beetje meer werk doen.

De meeste mensen vinden het heerlijk om hun auto te laten poetsen. Trouwens, als je een mooie auto hebt, is het zeker de moeite waard. Auto’s zijn duur, en je wilt niet de goedkoopste auto in de stad te gebruiken. De meesten van ons kwalificeren als gemiddeld of misschien onder het gemiddelde als het gaat om financiën. Een verantwoordelijke, zuinige vrouw (of man) zou haar auto met de hand kunnen poetsen, maar een man zou waarschijnlijk pech hebben. We moeten er gewoon achter zien te komen hoe we dat moeten doen, en dan gewoon investeren in de Bundesliga.

De basisprincipes van boren en boren worden in de meeste handleidingen behandeld. Dus� Tad Polijsten en balanceren zou geen groot probleem moeten zijn. Het belangrijkste is dat er poetsmiddelen voor auto’s zijn die u op een voertuig kunt gebruiken. Zorg er echter voor dat ze alleen de lak poetsen, en niet de wielvelgen. Als u een set polijstschijven zou kopen, kunt u deze vervolgens op de auto gebruiken. De kwaliteit wordt beoordeeld op een schaal van 0 tot 10. De kwaliteit wordt meestal uitgedrukt in PEG, of Pricastanol. Dit geeft aan hoe lang het polijstmiddel zal meegaan, en hoe goed het zal schoonmaken. PEG betekent dat het niet zal opwaaien, door het triplex zal sijpelen, en zal resulteren in gevaarlijk vroegtijdige scheuren. Dit is goed, maar Pricastanol betekent dat het ongeveer zes maanden zal meegaan. Het gedeelte van zes maanden verwijst naar hoe lang het duurt voor het poetsmiddel droog is, niet hoe lang het zal meegaan.

Het polijsten van je wielen zal krassen en oneffenheden wegwerken. Als je specificaties en bewijs wilt, zoek dan op Google naar “car specs,” of op eBay naar “14 inch wheel specs.” U kunt dan zien welke items nodig zijn, zoals welke maat van wiel en wat voor soort polijstmiddel. Er zijn ook veel goede, aanbevolen compound om uit te kiezen als basislaag. Flurocarbon is een geweldige sealer, en als je het tussen deze lagen aanbrengt, zorgt het voor een geweldige glans. Zorg ervoor dat de polijstmiddelen die u kiest zijn ontworpen voor degenen die u probeert te beschermen.

Het polijsten met de hand wordt passé, als je het met de hand doet. Als u een polijstmachine koopt, is dit gemakkelijker en veiliger.

Lees meer:

Keramische coating auto

Related Post