Wat is een car wrap?

Tesla

Car wrap is een digitale print van de eigenlijke auto met daarop de afbeeldingen en laatste boodschappen van uw favoriete drank. Het unieke printproces dat bij car wrap wordt toegepast zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit die op geen enkele andere gewone print te vinden is. De printkwaliteit is ongeëvenaard met behulp van een UV-bestendig papier en de lagen zijn gecoat met vochtbestendige folie. De gehele applicatie is zowel water- als drukbestendig.Het papier is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. De wraps variëren in grootte en vorm. Zij worden meestal ontworpen voor auto’s maar kunnen voor andere voertuigen ook worden gebruikt.

Adverteerders vertrouwen ons

De adverteerders hebben over de macht van voertuigreclame gekend. Zij hebben car wrap trailers jarenlang gebruikt en hebben verbazende resultaten gezien. Wij bieden adverteerders een kosteneffectieve en een innovatieve manier om hun producten te promoten. Wanneer ze de resultaten zien zijn ze ervan overtuigd dat voertuigreclame een geweldig middel is om hun product te promoten.

We hebben een geweldig team

Het getalenteerde team van voertuig wrap ontwerpers zit vol met ervaren professionals met de vaardigheden om unieke combinaties van marketing en reclame te ontwerpen. De individuele bekwame ontwerpers zorgen ervoor dat de wrapping aan alle verwachtingen voldoet. Het zijn vooruitstrevende en innovatieve ontwerpers met een breed scala aan ervaring. Het team combineert kunst en technologie om een uitstekende output te presenteren. De kracht van het team ligt in het feit dat ze wereldwijd actief zijn. Ze werken samen met bedrijven van over de hele wereld om hun doelen te bereiken. De creativiteit en veelzijdigheid van het team maakt dat ze zich onderscheiden van de rest.

Wij verzekeren de veiligste rit

De experts die werken voor de car wrap bedrijf hebben de meest moderne vaardigheden en de beste methoden. Zij zorgen voor de veiligheid van zowel het voertuig als de passagiers. Het unieke proces begint met de modellering van het eigenlijke voertuig. Het ontwerpteam gebruikt CAD modellering methode om 3D conceptuele modellen te creëren. Zij perfectioneren het ontwerp en leggen het dan aan ons voor ter goedkeuring.

Wij zorgen voor onze klanten

De car wrap ontwerpers nemen speciale zorg om ervoor te zorgen dat de wrapping perfect wordt uitgevoerd. Zij hebben een team dat bestaat uit deskundigen in architectuur, ET landslynes, beperkingen en nog veel meer gebieden. Zij werken samen met de reclamebureaus om enkele van de beste marketing materialen te creëren. Dit zorgt ervoor dat de klanten krijgen wat ze willen en niet wat de reclamemakers willen. Ze zijn trots op het leveren van een kwaliteitsproduct. Het vermogen van het team is zodanig dat de advertenties gemaakt zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geschikt in het leveren van de boodschap.

Laat uw voertuig uw stijl spreken

De car wrap ontwerper heeft de mogelijkheid om uw voertuig zijn of haar eigen stijl te laten spreken. U kunt er zeker van zijn dat uw voertuig zal worden omgetoverd tot iets waar u trots op zult zijn. De wrap zal niet alleen een geweldige reclame zijn, maar ook in staat zijn om de waarde van uw auto te verhogen. Na het krijgen van een complete aangepaste cover, kunt u er zeker van zijn dat het uw persoonlijke smaak en stijl weerspiegelt. Zorg ervoor dat u de beste auto wrap kiest, want u zult verwend worden met keuze. U krijgt alleen de beste voertuig wrap om uw Auto wrappen te verbeteren.

 

Related Post